facebook tracking
Saana Tyni

Saana Tyni

Siistijä / Toimitusjohtaja – Siivoustyö

Saana Tyni on Koti Puhtaaksi Oy:n perustaja sekä toimitusjohtaja. Jo nuorena Saanalle oli sanottu, että hänen vahvuutensa ei ole lukeminen, vaan tekeminen; lisäksi hän kertoo jo lapsena inhonneensa sotkua ja levällään olevia tavaroita. Hänellä on sekä koulussa että kotona ollut paljon vastuuta kannettavanaan ja hän on auttanut muita mielellään. Kaikki tämä näkyy edelleen hänen elämässään.

Nykyään Saana on yrittäjyytensä ohella kahden pienen lapsen äiti. Yrityksensä henkilökunnasta hän käyttää nimitystä “työperhe”: hän huolehtii työntekijöiden hyvinvoinnista, on hyvin empaattinen ja joskus ajattelee toisia silloinkin kun pitäisi ajatella itseään. Lisäksi hän jakaa mielellään osaamistaan ja osallistuu hyväntekeväisyystempauksiin. Saanan ympärillä tuntuukin leijuvan eräänlainen inhimillisyyden ja asioiden parantamisen aura, jonka myötä hänen seurassaan on mukava ja turvallinen olla.

Saana on myös perfektionistinen, erittäin tarkka sekä loputon ideageneraattori: uusia ajatuksia -joista vain osa ehtii käytäntöön saakka- saa kerätä haavilla ja muiden on toisinaan vaikea tietää, mitkä suunnitelmista hän aikoo viedä loppuun asti ja mitkä jäävät pöytälaatikkoon odottamaan parempia aikoja. Joka tapauksessa paikoilleen jumiutuminen ja näköalattomuus eivät ainakaan ole kärkipäässä Saanan ongelmalistalla. Saana on kaiken kaikkiaan hyvin rohkea luonne, ja hänen loputon uudistumisenhalunsa luotsaa yritystä eteenpäin kohti uusia tuulia.

 

saana@kotipuhtaaksi.fi

+358456093031

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta